Pazar, Mayıs 28, 2023
Ana SayfaEditörün SeçimleriEthereum kurucusu Vitalik Buterin'den Rusya'ya itidal çağrısı

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’den Rusya’ya itidal çağrısı

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin'den Rusya'ya itidal çağrısı

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, Ukrayna’yı işgal etmeye hazırlanan Rusya’ya twitter hesabı üzerinden mesaj verdi.

Vitalik’in mesajı, Ukrayna krizi tırmanmaya devam ederken ve Rus askeri  ülkeyi üç taraftan kuşatırken geldi.

Rus göçmen ebeveynleri tarafından Toronto’da yetiştirilen Buterin, genel olarak tweetlerini İngilizce atıyor. Ancak Cuma sabahı ana dilini kullanarak attığı tweet’te yapılacak bir işgalin hem ülkelere hem de bir bütün olarak insanlığa zarar vereceğini söyledi. Vitalik, savaştan kaçınma seçiminin tamamen Putin ve Kremlin’e ait olduğunu da sözlerine ekledi. İşte Vitalik’in o tweet’i :

Bu durum, Buterin’in Putin ile ilk etkileşimi değil. 2017’de, ebeveynlerinin ülkesinde Ethereum’u tanıtmak için Rusya Devlet Başkanı ile bir araya gelmişti. 

Öte yandan Vitalik’in babası Dmitry, geçen yıl bir röportajda Rusya Devlet Başkanını bir KGB katili olarak nitelendirerek Putin rejimine yönelik eleştirilerini dile getirmişti. Hem Vitalik hem de babası, Ethereum’a olan tutkularını kısmen demokrasi, merkeziyetsizlik ve özgürlüğü teşvik etme arzusundan kaynaklandığını açıkladılar.

Vitalik, tweetinde Kremlin’in Twitter hesabını @KremlinRusya olarak etiketledi. Şu ana kadar o hesap Ethereum kurucusuna bir cevap vermedi.

(Visited 295 times, 1 visits today)
İlginizi çekebilir:  Bitcoin düşmanı Peter Schiff NFT koleksiyonu çıkardı

Google Haberler

Bu trendi ve hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Günün gelişmelerinden e-posta ile haberdar olmak için sitemize abone olun!

Sorumluluk Reddi Beyanı:
Trendkoin.com bir finansal haber ve kripto para haber platformu olarak yayın sağlamaktadır. Yayınları yatırım danışmanlığı hizmeti niteliğinde değildir. Sitede yayınlanan makaleler yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı kapsamında değildir. Haberlerde, analist ve yatırımcıların bilgi, yorum ve analizlerine yer verilmekte olup, yayınlanan görüş yorum ve bilgiler sahiplerinin kişisel görüş ve tahminlerine dayanmaktadır. Söz konusu analizler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgiler ile yatırım kararı almak beklentilerinizi karşılamayabilir, hatta uygunsuz sonuçlar doğurabilir. Kripto para işlemleri yüksek derecede risk içerrnekte olup, paranızı kısmen veya tamamen kaybetme riskiniz bulunmaktadır. Trendkoin.com sitesinde yer alan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve trendkoin.com’daki bilgilerin kullanılarak yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan trendkoin.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Uyarı: Trendkoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Trendkoin.com’un iznine tabiidir. Sitede bulunan içerikler izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayınlanamaz.

Metin Demir
Bankacılık sektöründe 14 yıllık deneyim sahibi Metin Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. Meslek hayatına 2007 yılında başlayan Demir, 2020 yılına kadar çeşitli bankaların Ticari ve Kurumsal Bankacılık bölümlerinde yönetici olarak çalışmıştır. Kendisi Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 1 Lisansına sahiptir. 2020 yılında bankacılık sektörüne veda eden Demir, Blockchain teknolojisi ve kripto paralar hakkında yazılar yazmaktan zevk alan bir kripto meraklısıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haber Entel