Cuma, Haziran 2, 2023
Ana SayfaAltcoin HaberleriDolandırılabilirsiniz: 31 Mart'ta beklenen airdrop düzmece!

Dolandırılabilirsiniz: 31 Mart’ta beklenen airdrop düzmece!

Dolandırılabilirsiniz: 31 Mart'ta beklenen airdrop düzmece

MetaMask, sosyal medyadaki airdrop söylentilerinden sonra Twitter’da bir uyarı yayınladı.

Web3 cüzdan sağlayıcısı MetaMask, kullanıcılarını sosyal medyada dolaşan MetaMask airdrop’u hakkındaki “yanlış söylentiler” konusunda uyardı.

Dün MetaMask, 31 Mart’ta MetaMask airdrop’unun gerçekleşeceğine dair etrafta söylentiler olduğundan bahsetti.

Bu söylentiler sadece yanlış değil, aynı zamanda tehlikeli. Dolandırıcılar ve kimlik avcıları için fırsat yaratıyorlar.

 

Twitter gönderisinde yaklaşan airdrop söylentilerini yalanlayan MetaMask, kullanıcıları sahte sitelere karşı tetikte olmaya davet etti.

Yayılan söylentiler ise ConsenSys CEO’su ve Ethereum kurucu ortağı Joe Lubin ile 14 Mart’ta ETHDenver 2023’te firmasının MetaMask’ı “merkeziyetten uzaklaştırmak için aktif olarak çalıştığını” yinelediği oturumla alakalı olabilir.

Çünkü bir token Lubin, bir token başlatmayı planladıklarını doğrulamıştı. Ki bu da airdrop söylentilerin en büyük tetikleyicilerinden biriydi.

Herkes airdrop bekliyor

MetaMask, bahsi geçen sahte airdrop’u bildirmiş olsa da, topluluktan gelen yanıtların çoğu, başka tarihte bir airdrop yapılması ihtimaline karşı umutlu olduklarını gösterdi.

DappRadar’dan alınan veriler ise ağdaki işlem sayısının 27 Mart’ta yaklaşık 8.000’den 21.460’a ulaştığını gösteriyor.

MetaMask ise hem Ethereum Name Service’den hem de Lubin’in bir token’dan bahsetmesinden sonra Kasım 2021’deki airdrop söylentilerine benzer bir faaliyet telaşı gördü.

(Visited 67 times, 1 visits today)
İlginizi çekebilir:  Milyarder Mike Novogratz, kripto paralar hakkında konuştu!

Google Haberler

Bu trendi ve hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Günün gelişmelerinden e-posta ile haberdar olmak için sitemize abone olun!

Sorumluluk Reddi Beyanı:
Trendkoin.com bir finansal haber ve kripto para haber platformu olarak yayın sağlamaktadır. Yayınları yatırım danışmanlığı hizmeti niteliğinde değildir. Sitede yayınlanan makaleler yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı kapsamında değildir. Haberlerde, analist ve yatırımcıların bilgi, yorum ve analizlerine yer verilmekte olup, yayınlanan görüş yorum ve bilgiler sahiplerinin kişisel görüş ve tahminlerine dayanmaktadır. Söz konusu analizler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgiler ile yatırım kararı almak beklentilerinizi karşılamayabilir, hatta uygunsuz sonuçlar doğurabilir. Kripto para işlemleri yüksek derecede risk içerrnekte olup, paranızı kısmen veya tamamen kaybetme riskiniz bulunmaktadır. Trendkoin.com sitesinde yer alan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve trendkoin.com’daki bilgilerin kullanılarak yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan trendkoin.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Uyarı: Trendkoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Trendkoin.com’un iznine tabiidir. Sitede bulunan içerikler izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayınlanamaz.

Hayrunisa Bayar
Ege Üniversitesi Basım ve Yayım Teknolojileri bölümü öğrencisi olan Hayrunisa Bayar 5 yıldır metin yazarlığı işiyle ilgilenmektedir. Birden fazla haber sitesinde makale, çeviri ve seo odaklı içerikler üreterek, editör olarak görev alan Bayar, son birkaç yıldır kripto para sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmeye başlamıştır. Blokchain teknolojisi kendisinin özel ilgi alanları arasındadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haber Entel