Cuma, Mart 31, 2023
Ana SayfaAltcoin HaberleriDoge'den Sonra Sırada Chiliz mi Var? İşte CHZ Yükselişinin Perde Arkası

Doge’den Sonra Sırada Chiliz mi Var? İşte CHZ Yükselişinin Perde Arkası

Chiliz (CHZ) token neden yükseliyor

Chiliz (CHZ) son 24 saatte yüzde 15’in üzerinde artarken işlem hacmi 535 milyon dolara ulaştı.

Bilindiği üzere, Scoville Testnet’in son bölümü olan Cayenne, 24 Ekim’de Chiliz tarafından yayınlandı.

Bu arada geçtiğimiz birkaç gün önce, Chiliz hayranları için ChilizX denilen token borsası başlatıldı. Söz konusu olumlu gelişmeye ek olarak İtalya Futbol Federasyonu tarafından çıkarılan fan token, birçok kripto para platformunda alım satıma sunulmaya başlandı.

2022 Dünya Kupası yaklaşırken daha fazla sporseverin favori takımlarıyla etkileşim kurması bekleniyor. Bu durum CHZ için bir katalizör görevi üstlenebilir.

CHZ gün içerisinde Binance borsasında 0,2322 dolar seviyesine kadar ulaşırken, piyasa değeri de 1,37 milyar dolar seviyesine kadar yükseldi. Güncel durumda 0,2240 dolar seviyesinden işlem gören token, 41. sırada bulunuyor.

(Visited 715 times, 1 visits today)
İlginizi çekebilir:  Cardano (ADA) balinaları yüklerini hızla azaltıyor! Neler oluyor?

Google Haberler

Bu trendi ve hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Günün gelişmelerinden e-posta ile haberdar olmak için sitemize abone olun!

Sorumluluk Reddi Beyanı:
Trendkoin.com bir finansal haber ve kripto para haber platformu olarak yayın sağlamaktadır. Yayınları yatırım danışmanlığı hizmeti niteliğinde değildir. Sitede yayınlanan makaleler yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı kapsamında değildir. Haberlerde, analist ve yatırımcıların bilgi, yorum ve analizlerine yer verilmekte olup, yayınlanan görüş yorum ve bilgiler sahiplerinin kişisel görüş ve tahminlerine dayanmaktadır. Söz konusu analizler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgiler ile yatırım kararı almak beklentilerinizi karşılamayabilir, hatta uygunsuz sonuçlar doğurabilir. Kripto para işlemleri yüksek derecede risk içerrnekte olup, paranızı kısmen veya tamamen kaybetme riskiniz bulunmaktadır. Trendkoin.com sitesinde yer alan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve trendkoin.com’daki bilgilerin kullanılarak yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan trendkoin.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Uyarı: Trendkoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Trendkoin.com’un iznine tabiidir. Sitede bulunan içerikler izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayınlanamaz.

Metin Demir
Bankacılık sektöründe 14 yıllık deneyim sahibi Metin Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. Meslek hayatına 2007 yılında başlayan Demir, 2020 yılına kadar çeşitli bankaların Ticari ve Kurumsal Bankacılık bölümlerinde yönetici olarak çalışmıştır. Kendisi Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 1 Lisansına sahiptir. 2020 yılında bankacılık sektörüne veda eden Demir, Blockchain teknolojisi ve kripto paralar hakkında yazılar yazmaktan zevk alan bir kripto meraklısıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haber Entel