Pazar, Haziran 4, 2023
Ana SayfaAltcoin HaberleriBinance listeden çıkardı, BEAM fiyatı yüzde 30 düştü

Binance listeden çıkardı, BEAM fiyatı yüzde 30 düştü

Beam (BEAM) kripto parasının fiyatı, Binance fişi çekince sert bir düşüş yaşadı

Binancein listeden çıkardığı BEAM fiyatı yüzde 30 düştü
Cover image via stock.adobe.com

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, BEAM tokenini listeden çıkardığını duyurdu.

Trendkoin verilerine göre altcoin, son 24 saatte %30 düştü.

Dev kripto para borsası yaptığı duyuruda BEAM tokeninin platformunda listelenen dijital varlıklardan beklediği yüksek standartları karşılayamadığını açıkladı.

İnceleme sırasında ekibin projeye olan bağlılığı, geliştirme seviyesi ve kalitesi ile işlem hacmi ve likidite gibi çeşitli kriterlerin dikkate alındığı belirtiliyor.

Yapılan açıklamaya göre Binance, bugün tüm BEAM/USDT ticaret çiftlerinde alım satımı durdurdu ve tokenle ilgili çiftlerdeki tüm alım satım emirlerini kaldırdı. Ayrıca, para yatırma işlemleri 27 Ocak 04:00’dan itibaren askıya alınırken, para çekme işlemleri 27 Nisan 04:00’a kadar devam edecek.

Bunların dışında, Binance Gift Card ve Binance Pay’in de yukarıda belirtilen tarihlerde tokeni listeden çıkarmak için adımlar atacağı duyuruldu.

Delist haberi tokenin fiyatında ani bir şok dalgasına neden oldu ve yatırımcılar, fiyat daha fazla düşmeden önce çılgınca pozisyonlarını tasfiye etmeye başladılar.

BEAM 2019’da piyasaya sürülmüştü

BEAM tokeni, MimbleWimble protokolünü kullanan gizlilik odaklı bir kripto para birimidir. Proje’nin web sitesinde, 2019’da geliştirilerek kullanıma sunulan bu sistemin, gelişmiş teknolojilerin birleşimiyle güvenli, anonim ve izlenemez işlemlere olanak sağlamayı amaçladığı belirtiliyor.

2019’da heyecan yaratmasına rağmen, Harry Potter’dan ilham aldığı halde önemli bir ilgi sağlayamayan projenin tokeni şu anda piyasa değerine göre 704. sırada yer alıyor.

Binance borsası, tokeni listeden çıkarma kararıyla projeye son darbeyi vurmuş olabilir.

(Visited 37 times, 1 visits today)
İlginizi çekebilir:  Elon Musk DOGE'dan ne kadar kazandı?

Google Haberler

Bu trendi ve hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Günün gelişmelerinden e-posta ile haberdar olmak için sitemize abone olun!

Sorumluluk Reddi Beyanı:
Trendkoin.com bir finansal haber ve kripto para haber platformu olarak yayın sağlamaktadır. Yayınları yatırım danışmanlığı hizmeti niteliğinde değildir. Sitede yayınlanan makaleler yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı kapsamında değildir. Haberlerde, analist ve yatırımcıların bilgi, yorum ve analizlerine yer verilmekte olup, yayınlanan görüş yorum ve bilgiler sahiplerinin kişisel görüş ve tahminlerine dayanmaktadır. Söz konusu analizler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgiler ile yatırım kararı almak beklentilerinizi karşılamayabilir, hatta uygunsuz sonuçlar doğurabilir. Kripto para işlemleri yüksek derecede risk içerrnekte olup, paranızı kısmen veya tamamen kaybetme riskiniz bulunmaktadır. Trendkoin.com sitesinde yer alan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve trendkoin.com’daki bilgilerin kullanılarak yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan trendkoin.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Uyarı: Trendkoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Trendkoin.com’un iznine tabiidir. Sitede bulunan içerikler izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayınlanamaz.

Erçal Savaş Kından
ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Erçal Savaş Kından 21 yıl çeşitli Banka ve Holding'lerde Auditor ve Portföy Yöneticisi olarak çalışmıştır. Şu anda Dijital Pazarlama Yöneticisi olarak çalışmakta olup, yaklaşık 4 senedir kripto paralar ve merkeziyetsiz finansal ürünler konusu ile ilgilenmektedir. Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı - SPL 3 lisansına sahiptir. İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde de Rusça ve Franszca dillerini bilmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haber Entel