Yılın üçüncü çeyreği biterken, birçok kripto projesi gerçekleştirmesi gereken son detaylarla ilgili aksiyon almaya başladı. Bunlar arasında en önemlileri MINA projesinde yaşanacaklar gibi görünüyor.
Peki bu hafta etkinlik takviminde bizleri neler bekliyor? İşte 28 Eylül – 2 Ekim etkinlik takvimi…
28 Eylül Çarşamba
- 28-29 Eylül tarihlerinde Singapur’da TOKEN 2049 etkinliği gerçekleştirilecek. GNOX, HBAR, OXT, REN, CRO, FTT gibi kripto para birimlerinin ekipleri de etkinliğe katılacak.
- Theta Network (THETA), V3.4.0 yükseltmesini gerçekleştirecek.
- LBank, Coinerr’i (ERR) USDT çifti ile listeleyecek.
- Shimmer (SMR) bugün bir lansman gerçekleştirecek.
- Telos (TLOS), testnet güncellemesinde son tarih olarak bugünü belirledi.
- Constellation (DAG), mainnet 2.0 lansmanını gerçekleştirecek.
- FortKnoxter (FKX), DieFi lansmanını gerçekleştirecek.
- LBank, saat 15.00’da LoopNetwork’ü (LOOP) listeleyecek.
- Coinsbit, Kissan’ı (KSN) listeleyecek.
- Oasis Network (ROSE) saat 20.00’da soru-cevap etkinliği yapacak.
30 Eylül Cuma
- Bitcicoin (BITCI), Huobi’de listelenecek.
- Kava DAO artık Kava Mint protokolünün yönetiminden resmi olarak ayrılacak.
- Mina Protocol (MINA), yılın üçüncü çeyreğinin bitişi kapsamında bazı etkinlikler gerçekleştirecek. Öncelikle, zkApps‘i Ethereum’da ve diğer EVM uyumlu zincirlerde zkBridge aracılığıyla erişilebilir hale getirecek. Mina’nın kanıtlama sisteminin 3. taraf, zincir dışı kullanımı etkinleştirilecek. Yerel olmayan token desteği sağlanacak. Mainnet’te zkApps programlanabilirliği kolaylaştırılacak. Son olarak da konsensüs node’unu kullanmaya gerek kalmadan mobil node’lar için doğrudan Mina ağına erişim sağlanacak.
- COTI (COTI), MultiDAG 2.0 ana ağ lansmanı gerçekleşecek.
- SXP (SXP) Crosschain.sh (DEX) üzerinde listelenecek. Ayrıca teknik belge güncellemesi, yönetim modülü etkinleştirmesi gibi üçüncü çeyrek sonu aksiyonlarını almaya başlayacak.
- EOS (EOS) EVM lansmanını gerçekleştirecek. Ayrıca üçüncü çeyrek yol haritasına göre; Pomelo ödülleri, yield portal, sentiment dashboard ve recover portal gibi önemli kilometre taşlarında yol alınacak.
- Ergo (ERG) blok ödülleri blok başına 48 ERG‘den 45 ERG‘ye azaltılacak.
- Pundi X (PUNDIX), XPASS kartlarının lansmanını yapacak. Ayrıca karta dair gereken önemli güncellemeler de yine yol haritasına göre gerçekleştirilecek.
- Elrond (EGLD), Elronds Gamefy’ı sunacak. Ayrıca Elrond Growth 2.0, NFT pazarı, Stake Faz 4′ü gerçekleştirmenin yanı sıra, DAO için çoklu imza toplayacak.
1 Ekim Cumartesi
- Theta Network (THETA), test ağı lansmanını gerçekleştirecek.