Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaAltcoin HaberleriBu 5 altcoin, sizi 2025'e kadar kripto zengini yapacak!

Bu 5 altcoin, sizi 2025’e kadar kripto zengini yapacak!

2025'e kadar sizi kripto milyoneri yapacak en iyi 5 altcoin analizi!

Piyasa tekrar kırmızıya döndü. FOMO ve aşırı korku, yatırımcıların hangi altcoini alıp hangisini satacakları konusunda belirsizlik yaşamaya devam ediyor.

Kripto odaklı ünlü bir Youtube Kanalı olan Cheeky Crypto, piyasada yaşanan bu düşüşte erkenden girmeye uygun altcoinleri inceledi. İşte Cheeky Crypto’ya göre 2025 yılına kadar milyoner olmanızı sağlayacak en iyi 5 altcoin.

PolySwarm (NCT)

PolySwarm (NCT) kullanıcıların, kuruluşların ve kurumsal güvenlik ekiplerinin yeni ve ortaya çıkan kötü amaçlı yazılımları belirleyerek bilgi toplamasına yardımcı olan bir siber güvenlik şirketidir.

PolySwarm, büyük kuruluşların kapsamını genişletmek ve siber tehditlere karşı koruma sağlamak için; anti virüs şirketleri ve güvenlik yazılımlarıyla rekabet halindedir. Tedarikçiler, Ethereum blok zincirinde kolaylaştırılan Polyswarm’ın tokeni Nectar (NCT) ile doğruluğa dayalı olarak ödüllendirilir.

Sağlam bir ekip, sağlam bir teknoloji ve bazı büyük ortaklıkları bulunan NCT’nin uzun vadede, gerçekten iyi sonuç vermesi bekleniyor. Gerçek dünyada da ihtiyaç duyulan bir kullanım durumu olduğu için Cheeky Crypto’ya göre büyük ölçüde benimsenebilir.

NCT, yazının hazırlandığı sırada %2.7 düşüşle 0,045 dolardan işlem görüyor. 70 milyon doların üzerindeki piyasa değeri ile NCT, 475. sırada yer alıyor.

NCT 1D graph coinmarketcap
Kaynak: Coinmarketcap

Meld (MELD)

MELD, itibari ve kripto para ödünç verme-alma işlemleri için ilk gözetimsiz DeFi bankacılık protokolüdür. MELD tokeni ise yatırımcılarının protokolün geliştirilmesi konusunda oy kullanmalarını sağlayan bir yönetişim tokenidir.

MELD, DeFi’ye odaklanır. Uzun vadeli hedefi ise, 2 milyardan fazla kişinin kripto paralardan yararlanmak adına inşa edilen araçlara ve çözümlere erişmesini sağlamaktır.

Cheeky Crypto’ya göre Meld, uzun süreli yatırım için son derece uygun bir proje. Şu anda ise %6.2 düşüşle 0,13 dolardan işlem görüyor.MELD 1D graph coinmarketcap

Kaynak: Coinmarketcap

NuNet (NTX)

NuNet, SingularityNET‘ten ayrılan ikinci ve SingularityDAO Launchpad’de başlatılan ilk projedir.

Projenin güçlü bir ekibi, teknolojisi ve kullanım durumu olduğu için Cheeky Crypto’ya göre yatırımcılar bu NuNet’e dikkat etmelidir. NTX, %2.9 artışla 0,054 dolardan işlem görüyor ve yaklaşık 3.5 milyon dolarlık piyasa değerine sahip.NTX 1D graph coinmarketcap

Kaynak: Coinmarketcap

SingularityNET (AGIX)

SingularityNET; küresel olarak erişilebilen yapay zekâ pazarı sayesinde herkesin yapay zekâ hizmetlerini kolayca oluşturmasına, paylaşmasına ve para kazanmasına olanak tanıyan, blok zinciri destekli bir platformdur.

Güçlü bir ekibe, teknolojiye ve yapay zekaya sahip olan altcoin AGIX, şu anda %3.6 düşüşle 0,12 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri ise yaklaşık olarak 105 milyon dolar.

AGIX Chart | Source: Coinmarketcap
Kaynak: Coinmarketcap

SingularityDAO (SDAO)

SingularityDAO, ilk merkezi olmayan, gözetimsiz, dinamik olarak ayarlanmış token sepetlerini (DynaSet’ler) yarattı. SingularityDAO, Wall-Street’te her gün yararlanılan ancak kripto alanında henüz bilinmeyen, token sepetlerini (DynaSets) oluşturdu.

DynaSet’ler Cheeky Crypto’ya göre iyi performans gösterecek ve harika bir pazara sahip olacak. Ayrıca henüz yayımlanmayan launch pad, bahis ve verim çiftçiliği fırsatları da yine dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.

Altcoin SDAO şu anda %4.7 düşüşle 0,91 ABD dolarından işlem görüyor. 705. sırada yer alan bu proje de yine Cheeky Crypto’ya göre gelecekte tatlı kazançlar elde etmek için oldukça iyi bir seçenek.

SDAO 1D graph coinmarketcap 1
Kaynak: Coinmarketcap
(Visited 1.434 times, 1 visits today)

Google Haberler

Sorumluluk Reddi Beyanı:
Trendkoin.com bir finansal haber ve kripto para haber platformu olarak yayın sağlamaktadır. Yayınları yatırım danışmanlığı hizmeti niteliğinde değildir. Sitede yayınlanan makaleler yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı kapsamında değildir. Haberlerde, analist ve yatırımcıların bilgi, yorum ve analizlerine yer verilmekte olup, yayınlanan görüş yorum ve bilgiler sahiplerinin kişisel görüş ve tahminlerine dayanmaktadır. Söz konusu analizler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgiler ile yatırım kararı almak beklentilerinizi karşılamayabilir, hatta uygunsuz sonuçlar doğurabilir. Kripto para işlemleri yüksek derecede risk içerrnekte olup, paranızı kısmen veya tamamen kaybetme riskiniz bulunmaktadır. Trendkoin.com sitesinde yer alan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve trendkoin.com’daki bilgilerin kullanılarak yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan trendkoin.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Uyarı: Trendkoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Trendkoin.com’un iznine tabiidir. Sitede bulunan içerikler izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayınlanamaz.

Seren Barlakhttp://wwww.trendkoin.com
Adnan Menderes Üniversitesi mezunu olan Seren Barlak, 3 yıl çeşitli platformlarda content writer ve rewriter olarak çalışmış ayrıca çevirmenlik ve içerik editörlüğü görevlerinde de bulunmuştur. Uzun bir süredir kripto para sektörü ile ilgilenen Barlak, blockchain, gaming ve yurtdışı platformlarda yayınlanan diziler hakkında inceleme yazıları yazmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz