Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaAltcoin HaberleriTopluluk Oyladı: 2022 Sonunda Ethereum Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Topluluk Oyladı: 2022 Sonunda Ethereum Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Topluluk Oyladı: 2022 Sonunda Ethereum Fiyatı Ne Kadar Olacak

Kripto para piyasası, 1 trilyon dolarlık seviyeyi tutmaya çalıştığı için yüksek düzeyde oynaklık yaşıyor.

Tam bu sırada ise piyasa değerine göre en büyük ikinci varlık olan Ethereum (ETH), uzun zamandır beklenen Merge yükseltmesi öncesinde ilgiyi kaybetmişe benziyor.

Beklentinin ortasında yatırımcılar, yakın gelecekteki hareketler hakkında giderek daha fazla spekülasyon yaratmaya başladı.

Özellikle, CoinMarketCap‘teki kripto topluluğu, 30 Eylül 2022‘ye kadar ETH’nin 2.000 doların üzerinde işlem göreceği yönünde tahminde bulundu.

Topluluk Oyladı: 2022 Sonunda Ethereum Fiyatı Ne Kadar Olacak
Kaynak: CoinMarketCap

CoinMarketCap’in ‘Fiyat Tahminleri’ni kullanan topluluk, ETH’nin Eylül ayı sonuna kadar mevcut fiyatından %29’dan fazla artışla 2.102 dolardan işlem göreceğini öngördü.

Analistler Tahminler Hakkında Ne Düşünüyor?

Ağustos ayında, kripto borç verme platformu Nexo‘nun kurucu ortağı Antoni Trenchev, Ethereum’un fiyatının yükselme ihtimali olduğunu kabul etti.

Ancak Trenchev’e göre bu yükselme ihtimali, Merge’ün ilk aşamada ne kadar başarılı olacağına bağlı. Eğer başarılı olursa, ETH fiyatının beklenenden daha yükseğe çıkabilir.

Galaxy Digital‘in CEO’su Mike Novogratz, şu anda yaklaşan Merge nedeniyle Ethereum’a karşı inancının yüksek olduğunu söyledi.

Ağustos ayının başlarında yayınlanan bir raporda, Merge’ün ETH’yi “küresel çapta kurumsal sınıfta bir varlık” haline getireceğini belirtti.

Dahası, piyasadaki bu kargaşanın ortasında Ethereum, 22 Ağustos itibariyle son 30 günde en fazla geliştirme faaliyetine sahip projeler arasında en üst sırada yer aldı.

Ancak, 15 Eylül’de yapılması planlanan Merge ile ilgili iyimser görüşlerin yanı sıra şüpheleri olanlar da var.

CoinShares‘in baş strateji sorumlusu Meltem Demirors, makro ortamdaki kargaşanın ETH’ye yeni girişleri engelleyebileceğini öne sürdü. Ayrıca piyasayı çevreleyen belirsizlikler yüzünden yatırımcıların riskten kaçındıklarını ekledi.

(Visited 196 times, 1 visits today)

Google Haberler

Sorumluluk Reddi Beyanı:
Trendkoin.com bir finansal haber ve kripto para haber platformu olarak yayın sağlamaktadır. Yayınları yatırım danışmanlığı hizmeti niteliğinde değildir. Sitede yayınlanan makaleler yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı kapsamında değildir. Haberlerde, analist ve yatırımcıların bilgi, yorum ve analizlerine yer verilmekte olup, yayınlanan görüş yorum ve bilgiler sahiplerinin kişisel görüş ve tahminlerine dayanmaktadır. Söz konusu analizler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgiler ile yatırım kararı almak beklentilerinizi karşılamayabilir, hatta uygunsuz sonuçlar doğurabilir. Kripto para işlemleri yüksek derecede risk içerrnekte olup, paranızı kısmen veya tamamen kaybetme riskiniz bulunmaktadır. Trendkoin.com sitesinde yer alan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve trendkoin.com’daki bilgilerin kullanılarak yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan trendkoin.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Uyarı: Trendkoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Trendkoin.com’un iznine tabiidir. Sitede bulunan içerikler izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayınlanamaz.

Hayrunisa Bayar
Ege Üniversitesi Basım ve Yayım Teknolojileri bölümü öğrencisi olan Hayrunisa Bayar 5 yıldır metin yazarlığı işiyle ilgilenmektedir. Birden fazla haber sitesinde makale, çeviri ve seo odaklı içerikler üreterek, editör olarak görev alan Bayar, son birkaç yıldır kripto para sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmeye başlamıştır. Blokchain teknolojisi kendisinin özel ilgi alanları arasındadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz